+31 (0)186 683 203 / +31 (0)651 250 562 info@tyrefinder.nl

Mobiele recyclingmachine banden

Een ruim aanbod mobiele recyclingmachine banden vindt u via Tyrefinder.nl Wij bieden u een ruim assortiment mobiele recyclingmachine banden. Vraag direct online uw offerte aan.

Voor de juiste keuze van mobiele recyclingmachine banden is het volgende belangrijk:

Het gebruik:
Wordt de mobiele recyclingmachine ingezet voor glasrecycling, afvalrecycling of eventueel staalrecycling? In alle gevallen is de mobiele recyclingmachine veelvuldig in gebruik. Veel standaard mobiele recyclingmachine banden zijn gevoelig voor inrijdingen met lekke banden wat stilstand tot gevolg heeft.

Het gewicht:
Mobiele recyclingmachines zijn er in veel verschillende gewichtsklassen. Zo zijn ze er van 8 ton tot 28 ton. Vanaf de fabriek zijn de verschillende gewichtsklassen uitgerust met een band die het machinegewicht kunnen dragen. Mobiele recyclingmachines zijn meestal voorzien van vierwielaandrijving.

De snelheid:
Omdat de mobiele recyclingmachine de meeste arbeid levert op het recyclingterrein is de snelheid van de machine minder van belang vanwege de korte afstanden.

Vernieuwde banden:
Voor mobiele recyclingmachine banden heeft Tyrefinder.nl een ruime keuze in vernieuwde banden, voornamelijk in de gewichtsklassen van 8 tot 16 ton. De vernieuwde banden voldoen qua prestaties goed, ontwikkelingen in de beste rubbersamenstelling is een continu proces. Tyrefinder.nl zoekt graag voor u uit of het een technisch- en financieel voordeel voor u op levert wanneer u vernieuwde mobiele recyclingmachine banden wilt gaan gebruiken.

Bandenspanning:
Het belangrijkste onderhoud van mobiele recyclingmachine banden is de juiste bandenspanning. Wat voedsel is voor de mens is luchtdruk voor een band. Tyrefinder.nl is echter in het recycling vlak een voorstander om de bandenspanning met polyurethaan te vervangen zodat geen luchtverlies kan plaatsvinden en dus geen spanningsverlies kan optreden. Ook niet bij inrijdingen van scherpe voorwerpen zoals ijzer of glas.

Op zoek naar een nieuwe bandenmaat voor de machine?

Op zoek naar een bestaande bandenmaat, maar niet beschikbaar?

Voor een goed advies voor uw mobiele recyclingmachine banden is zoveel mogelijk van onderstaande informatie gewenst.

  Merk & type machine

  Standaard bandenmaat

  Gewenste max. bandhoogte (in mm)

  Plaats

  Voertuig gewicht (in kg)

  Polyurethaanvulling gewenst

  E-mailadres

  Telefoonnummer (voorkeur GSM)

  Alle velden invullen, indien onbekend met X of ?

  Mogelijk aanvullende informatie
  Uw (aan)vraag voor reeds bestaande banden

   Bandenmaat

   Aantal benodigd

   Firma + Contactpersoon

   Merk

   Wanneer benodigd

   Telefoonnummer (voorkeur GSM)

   Alle velden invullen, indien onbekend met X of ?

   Een digitale afbeelding van de machine toevoegen wordt zeer gewaardeerd als deze beschikbaar is

   Mogelijk aanvullende informatie en / of (aan)vragen voor velgen en toebehoren