+31 (0)186 683 203 / +31 (0)651 250 562 info@tyrefinder.nl

Mobiele terreinmachines

De band voor diverse mobiele terreinmachines vindt u via Tyrefinder.nl. Wij bieden u een compleet assortiment mobiele terreinmachine banden. Vraag direct online uw offerte aan.

Het gebruik:
Mobiele terreinmachines is een zeer uitgebreid begrip voor de verschillende soorten machines en terreinen. Zo zijn er mobiele terreinmachines voor de bosbouw, mijnbouw of tunnelbouw. Ook zijn er mobiele terreinmachines voor gebruik in de haven, zoals mobiele silo’s, mobiele trechters of mobiele transportbanden. Alle genoemde voorbeelden met zijn eigen te berijden verharde of zachte ondergrond.

Het gewicht:
De diversiteit van de genoemde voorbeelden mobiele terreinmachines geeft een zelfde, zo niet nog groter verschil in diverse machinegewichten. Het gewicht van de machine is een zeer belangrijke factor bij het kiezen van de juiste bandenmaat.

De snelheid:
De snelheid van mobiele terreinmachines is minder van belang omdat het meestal langzaam voortbewegende objecten betreft.

Vernieuwde banden:
Mede vanwege de lagere snelheid is een vernieuwde band dikwijls een optie voor mobiele terreinmachines. De vernieuwde banden voldoen qua prestaties goed, ontwikkelingen in de beste rubbersamenstelling is een continu proces. Tyrefinder.nl zoekt graag voor u uit of het een technisch- en financieel voordeel voor u op levert wanneer u vernieuwde mobiele terreinmachine banden wilt gaan gebruiken.

Bandenspanning:
Het belangrijkste onderhoud van mobiele terreinmachine banden is de juiste bandenspanning. Om absolute stilstand te voorkomen is i.p.v. luchtdrukbandenspanning ook polyurethaan-vulling sterk aanbevolen.

Bent u op zoek naar een nieuwe of bestaande bandenmaat?