+31 (0)186 683 203 / +31 (0)651 250 562 info@tyrefinder.nl

Mobiele graafmachine banden

Een ruim- en compleet aanbod mobiele graafmachine banden vindt u via Tyrefinder.nl. Wij bieden u een ruim assortiment mobiele graafmachine banden. Vraag direct online uw offerte aan.

Voor de juiste keuze van mobiele graafmachine banden is het volgende belangrijk:

Het gebruik:
Voor een mobiele graafmachine zijn banden vaak een compromis. Werkt de graafmachine voornamelijk op verhard terrein dan is een dubbele band meestal de beste keuze voor een goede rijcomfort en stabiel werken. In geval van zandondergrond of zachte ondergrond dan is een brede enkellucht-band een uitstekende optie. Hierdoor heeft de mobiele graafmachine een betere trekkracht, maar gaat wel ten koste van stabiel werken. Voor de grotere mobiele graafmachines bestaan er ook enkellucht-banden met voldoende stabiliteit die tevens ook zeer geschikt zijn voor sloopwerken.

Het gewicht:
Met een totaal gewicht tot 19 ton is de bandenkeus voor een mobiele graafmachine redelijk uitgebreid. In het gewicht boven de 20 ton is de keuze wat meer beperkt. De sterkere uitvoering van enkellucht-banden komen hiervoor in aanmerking of afhankelijk van de werkzaamheden ook volrubber banden.

De snelheid:
In verschillende landen worden langere afstanden afgelegd met de mobiele graafmachine. Van het ene werk naar het andere en bij voorkeur met een maximaal haalbare snelheid. Een band met een lage rolweerstand heeft dan de voorkeur. Wordt de mobiele graafmachine voornamelijk met de dieplader van A naar B vervoerd, dan speelt de rolweerstand een minder belangrijke rol.

Vernieuwde banden:
Voor mobiele graafmachines heeft Tyrefinder.nl een uitgebreide keuze in vernieuwde banden. Tyrefinder.nl zoekt graag voor u uit of het een technisch- en financieel voordeel voor u oplevert wanneer u vernieuwde banden voor u mobiele graafmachine wilt gaan gebruiken.

Bandenspanning:
Het belangrijkste onderhoud van uw mobiele graafmachine banden is de juiste bandenspanning. Wat voedsel is voor de mens is luchtdruk voor een band. Lage druk voor verbeterde trekkracht, het kan, maar levert de band in de meeste gevallen een vroegtijdig einde op.

Op zoek naar een nieuwe bandenmaat voor de machine?

Op zoek naar een bestaande bandenmaat, maar niet beschikbaar?

Voor een goed advies voor uw mobiele graafmachine banden is zoveel mogelijk van onderstaande informatie gewenst.

  Merk & type machine

  Max. snelheid

  Gewenste max. bandbreedte (in mm)
  Firma + Contactpersoon

  Voertuig gewicht (in kg)

  Gebruik per jaar

  Gewenste max. bandhoogte (in mm)
  Plaats

  Alle velden invullen, indien onbekend met X of ?

  Mogelijk aanvullende informatie
  tyrefinder.nl - mobile graafmachine banden
  tyrefinder.nl - mobile graafmachine banden

  Uw aanvraag voor niet vindbare banden / wielen /onderdelen

   Bandenmaat

   Aantal benodigd

   Firma + Contactpersoon

   Merk

   Wanneer benodigd

   Telefoonnummer (voorkeur GSM)

   Alle velden invullen, indien onbekend met X of ?

   Een digitale afbeelding van de machine toevoegen wordt zeer gewaardeerd als deze beschikbaar is

   Mogelijk aanvullende informatie en / of (aan)vragen voor velgen en toebehoren